Katrien Wellens

Ik studeerde af als diëtiste in 2004 aan de Plantijn Hogeschool te Antwerpen (nu AP- hogeschool), sinds januari 2005 ben ik werkzaam als diëtiste in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen, kort nadien startte ik met een zelfstandige praktijk.

Ik ben gastdocent aan verschillende hogescholen en universiteiten in Vlaanderen, o.a. binnen de opleiding diabetes-educator en geneeskunde. Om steeds up to date te blijven, ga ik regelmatig naar (buitenlandse) congressen, ik bekijk recente literatuur, geef vaak voordrachten, schrijf artikels en ben lid van verschillende organisaties. Daarnaast werk ik af en toe freelance voor verschillende firma's.

Ik zetel in het bestuur van de Vlaamse Coeliakievereniging (VCV).

Lidmaatschap:

  • Vlaamse Beroepsvereniging voor Diëtisten (VBVD)
  • Nederlandse Coeliakievereniging (NCV)
  • Association Française Des Intolérants Au Gluten (AFDIAG)
  • European Society for Clinical Nutrition and Metbolism (ESPEN)
  • Diabetes Liga
  • Vlaamse Diabetescentra voor Kinderen en Adolescenten (VDKA)
  • Vlaamse Vereniging voor Klinische Voeding en Metabolisme (VVKVM)

U kan in de praktijk terecht voor verschillende soorten voedings- en dieetadvies. Het gegeven advies is steeds persoonlijk en op maat, afgestemd op persoonlijke gewoonten.


Lotte Van Cauwenberge

Uit de interesse voor voeding en het helpen van mensen volgde de keuze om de opleiding voedings- en dieetkunde te starten in Leuven. In 2019 studeerde ik af als diëtiste.

Al vanaf mijn kinderjaren stond ik graag in de keuken. Ook nu sta ik nog steeds met zeer veel plezier te koken, bakken en experimenteren in de keuken. Een bezoek aan de supermarkt is voor mij dan ook geen opgave, ik ben dol op het leren kennen van nieuwe producten en hier vervolgens creatief mee aan de slag te gaan.

Nieuwe uitdagingen ga ik niet uit de weg. Ik leer zeer graag bij, daarom volg ik actuele thema's rond voeding op via wetenschappelijke bronnen, bijscholingen, ... Dankzij deze interesse ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste aanbevelingen.

Als diëtiste in het werkveld geef ik wetenschappelijk onderbouwd advies dat specifiek op jouw maat wordt opgesteld. Door jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden te combineren komen we tot een persoonlijk behandelplan dat voor jou ook echt werkt!


Belangrijk

  • We zijn allen als diëtiste erkend door het RIZIV.
  • Onze tarieven zijn conform de adviesprijs opgesteld door de Vlaamse Beroepsvereniging voor Diëtisten.
  • U betaalt cash aan het einde van elke consultatie. Er is geen mogelijkheid om te betalen met Bankcontact.